Η υπηρεσία τηλεκπαίδευσης παρέχεται  από την Δ/νση Διαφανειας & Ηλεκτρονικής Διακυβερνησης Δωδεκανήσου και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας. Για εγκατάσταση μαθημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με itd.dod@pnai.gov.gr.

  Available courses

  Το Σύστημα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων, είναι μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δωδεκανήσου την οποία μελέτησε και υλοποίησε με στόχο να παράσχει στον πολίτη ένα εργαλείο με το οποίο να μπορεί ηλεκτρονικά να καταθέτει αιτήσεις στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για όσο το δυνατό περισσότερα αντικείμενα.

  Ένας δεύτερος στόχος είναι η διευκόλυνση του έργου της υπηρεσίας αυτοματοποιώντας μέρος της δουλειάς μας. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς αυτοματοποιούνται οι εξής διαδικασίες :

  • Υποβολή αίτησης
  • Πρωτοκόλληση Αίτησης 
  • Αποστολή Αίτησης
  • Ενημέρωση του Πολίτη

  Για να λειτουργήσει το σύστημα είναι απαραίτητο να εισαχθούν σε αυτό οι απαραίτητες διαδικασίες. Σε αυτό το μάθημα θα δούμε αναλυτικά πως γίνεται η διαχείριση του συστήματος και τι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε και να επεξεργαστούμε διαδικασίες αιτήσεων!


  Το μάθημα απευθύνεται σε  στελέχη της διοίκησης και εργαζόμενους ξενοδοχειακών μονάδων και αφορά στην πρόληψη και τον έλεγχο της λεγιονέλας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

  Η λεγιονέλα είναι ένα μικρόβιο που συνδέεται με τα υδρικά συστήματα των ξενοδοχείων. Προσβάλει το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου και μπορεί να προκαλέσει το θάνατο. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και τα μέτρα ελέγχου της λεγιονέλας στις ξενοδοχειακές μονάδες κρίνονται επιβεβλημένα και αποτελούν νομοθετική απαίτηση.

  Το μάθημα αποτελείται από 4 ενότητες που περιλαμβάνουν εισηγητικό κείμενο και δραστηριότητες αναστοχασμού & γνώσεων.

  Μπορείτε να αποθηκεύεσετε τα εισηγητικά κείμενα καθώς και τα πρότυπα έντυπα ελέγχου, παρακολούθησης που παρουσιάζονται για δική σας χρήση.

  Δεν υπάρχει απαίτηση ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος σε συγκεκριμένο χρόνο.

  Ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης των 4 ενοτήτων του μαθήματος είναι 12 ώρες περίπου.

  Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των δραστηριοτήτων του μαθήματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

  Υπεύθυνη δημιουργίας & διαχείρησης του μαθήματος:

  Αμαλία Τζίκου, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, MSc Εκπαίδευσης.

  Στοιχεία επικοινωνίας  υπεύθυνης:

  email: a.tzikou@rho.pnai.gov.gr,  τηλ: 2241360585, 2241364444